onsdag 24 oktober 2007

Jag har blivit utmanad...

... av syrran Tisla!

Så här lyder reglerna:

REGLER:Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

1. Jag är nästan rumsren nu... men om det händer en olycka så händer det där uppe! På övervåningen! För visst får väl jag kissa där??

2. Jag älskar att bita i händer... fast alla säger att jag inte får men jag kan inte låta bli. Det bästa jag vet är att kampa med mitt grön/svarta koppel. Matte ska göra om det till en riktig kampleksak har hon sagt. Får se när det blir av....

3. Jag äter upp allt jag hittar - jag har faktiskt ätit upp 3 trosor. Matte skäller på tjejerna för det! *hihi* Jag försökte äta upp en geting oxå (jag trodde den var mat faktiskt) men den bet mig så jag fick åka till vetrinären. Matte blir galen säger hon... kan det vara för att hon plockade ut bajs ur munnen på mig en gång tror ni?

4. När vi är ute och går så går inte jag på stigen... jag springer i serpentiner... vadå? Jag har mycket spring i benen. Överskottsemeli säger hon tror jag - vet inte vad det betyder. En av lillmattarna heter ju Emelie... jag får inte ihop det! Inte än iaf....

5. Jag sover i mattes säng varje natt... det är faktiskt inte alls för att jag är mörkrädd!! Det är för att det är så varmt, mjukt och mysigt där, sådeså!

6. Jag är en liten retsticka - Speciellt mot Nellie. hihi... hon försöker och försöker få tag i mina pinnar jag har men hon lyckas inte för jag är den superduperdundersnabba killen Ozzy.

Jag vet inte vilka jag ska utmana... alla jag känner är redan utmanade! :(

vid tangenterna//Ozzy

2 kommentarer:

Helena, Puma och Tisla sa...

Men du antog utmaningen med gott mod, det är väl huvudsaken...? Kram!

Ozzy sa...

Hej där :D
ja det är klart! Kul med utmaningar... speciellt kul att läsa om allas roliga egenskaper och bus *hihi*

KRAMISAR!