fredag 19 oktober 2007

Åh vad jag längtar...

... till söndag för då ska jag få träffa mina kusiner Leah och Ruf. Snacka om att jag blev glad när matte berättade!! YES, fatta vad kul det ska bli! De verkar så himla roliga så jag allt jag gör nu är att bara läääängta lääängta.

Oh, förresten, igår fick jag lite nya saker. En röd/vit leksak att busa med,den ska jag ha med i morgon till Leah och Ruf, en boll som när jag rullar den så ibland kommer det ut godis ur den (jättekonstigt men gott), tandborste (ha! Tror matte hon ska få stoppa in den i min mun??!) och en stor svart bur! Jag vet inte om jag ska bli glad eller besviken över buren men den är himla mysig att ligga och vila i faktiskt. Matte säger att jag ska vara i den när hon måste åka nån stans och ingen annan är hemma för att jag bara hittar på bus då... hmmmm... Det gör jag ju inte alls!!! Fy va hon hittar på! Jag har bara kul och busar när nån är hemma ju!

Kolla bara när Mikkan busar med mig - Jag är i hennes säng och det är nåt skumt under täcket! Hon sover ju där så jag bara måste ju få tag på vad det nu än är så inte nåt händer henne!!

(här skulle vara en film... men matte fattar inte hur man gör så den kanske kommer sen - när hon klurat ut hur man gör)

Puss å kram - hela dan!

Inga kommentarer: