lördag 12 januari 2008

Socialisation...

... av mig pågår!
I dag har vi varit på Outlet i Barkaby. Det var jag, husse, matte, Emelie och Stefan. Det är nämnligen så här att matte och husse tycker att jag borde vänja mig vid att röra mig bland folk och då även uppträda civiliserat och ordentligt.

Men innan vi gick in var husse och Stefan tvungna att gå upp till hundbutiken för att köpa bajspåsar ifall jag skulle sätta mig inne på Outletet men det lilla skötte jag precis innan vi gick in där. I brist på gräs och buskar fick jag sätta mig på asfalten och det känndes inte alls bra, men nöden har ingen lag. Men nu när det lilla problemet var avklarat gick vi in... Medans matte och Emelie gick i affärer gick vi utomhus. Det var massor av folk och jag skällde inte en enda gång på en tvåbening. Jag skällde bara en gång och det var på en annan hund som jag tyckte slängde ett ont öga på mig... Jag tyckte faktiskt det! Så då är det ju bara att visa vem som är störst! Eller hur?

När vi skulle gå tillbaka till bilen kom en tjej och kille fram till oss och de ville naturligtvis bara hälsa och klappa på mig. "Åh, vad han är fin - vart har ni köpt honom" frågade de mellan mina pussar.

Ja...kanske man är en liten snygging i alla fal *hihi*

Inga kommentarer: