lördag 15 september 2007

Det blååååååser jättemycket....

... här i Stockholm - men det är inte så kallt som tur är. Jag vaknade vid halv 8 och då gick matte och jag ut direkt så jag fick kissa & bajsa. När vi kom in fick jag min morgonmacka - jag älskar morgonmacka! Speciellt när det är leverpastej på *mums*

När alla åkt och bara matte, jag och Nellie var hemma gick vi på en långpromenad ner till vattnet - Norrviken heter sjön. Vi gick utmed vattnet, ja jag kanske inte går precis - mer hoppar och springer runt... men det är så kul att busa med Nellie och jaga bollar! Sen ropar ju matte ibland så jag måste springa till henne, ibland får jag något gott när jag lyder och ibland busar hon med mig - det är jättekul! Vi har dragkamp och sen får jag massa pussar och klappar. När vi gick hem var det en man i skogen, han var lite läskig, han sågade ner massa träd så vi kunde inte riktigt gå där vi brukar så vi fick ta en annan väg. Jag har kännt många dofter jag aldrig känt förut och det är spännande med många nya dofter. Tack mannen!

Efter den långa ansträngande promenaden somnade jag direkt på mattes arm *jättemysigt* Jag skulle inte få vara i sängen har matte sagt många gånger men hon kan inte motstå mig säger hon!

Inga kommentarer: