onsdag 26 augusti 2009

Labbsvaret

Idag var vi på koll av hur ärret ser ut och veterinären Marie Jury var mycket nöjd med hur det ser ut. Skönt! Öppningarna där dränrören satt ser jättefina ut och ska glipa så eventuell sårvätska och var kan rinna ut... matte har tvättat och hållt rent bra tyckte hon! :)
.
Vi fick också förklarat för oss svaren på proverna de skickade in och det är inte någon cancer, vilket känns oerhört skönt. Det har blivit en hel del ärrvävnad och det har suttit djupt. En liten knöl kommer förmodligen vara kvar för alltid och det kan finnas fragment kvar av grässtråt så nu är det full kontroll varje kväll så det inte dyker upp någon mer knöl för nån liten del vandrat vidare ut i kroppen...
.
Ozzy är piggare... fått tillbaka sitt temperament och hördes över hela veterinärmottagningen. Positivt att han blivit piggare, trots att det är krävande men det är vi ju tyvärr så vana vid numera.
.
Nu är det full focus på tillfrisknande och förhoppningsvis kan vi sätta igång med privatträning i lydnad nu i september och även lägga in lite träffar med Johan för att få stöd och hjälp med skällandet.
.
Ha en bra kväll alla!
Kramis från oss :)

Inga kommentarer: