söndag 4 januari 2009

Grattis Nettan 28 år idag!!!

Jag har varit jättedålig på att uppdatera min lilla blogg... jag vet! Men jag har varit ute i snön och busat så mycket så när jag väl kommer in somnar jag som en stock i min varma, goa, mjuka och sköna sackosäck...
.
Matte och jag har tagit jättelångpromenader varje dag och jag får träna på "nära" och att inte skälla på allt och alla som jag möter. Stora människor går bra... små lite sämre och hundar är inte nån idé jag ens berättar om. Men matte kämpar på... kanske jag lyssnar nån dag.! Vi får se! Tur att hon inte ger sig iaf.
.
Nyåret firade matte och husse hemma med mig och Nellie, det var skönt och lugnt tills plötstligt alla gick ut och bara Nellie och jag var kvar inne med musik i radion och tv:n på. Plötsligt började det smälla och panga överallt, lite mer i bland och lite mindre ibland och himmelen lös upp. Jag tyckte väl inte att det var nåt speciellt sådär för jag såg ju att Nellie låg lugnt och fint i sin sackosäck och verkade inte bry sig alls. Bra tänkte jag... då behöver inte jag heller bry mig.
.
Jag har varit och träffat lilla Fille också en hel del. Det är en rolig liten kille det där. Han är kaxig som få och har supermånga, små pirayatänder som gör attan så ont när han bits... han biter mig nämnligen alltid i mungiporna och läpparna... :/
.
Idag har jag förberett mig menalt för ett nytt möte med den lilla pirayan! Nettan, husses syster, fyller 28 år idag och då blir det middag i Rosersberg (där Fille bor). Saphire kommer säkert vara där också och då blir det full rulle! Hela tiden - Fullt ös! Bilder därifrån får ni se när jag kommer hem. Mikkan är med och då tas det alltid en massa kort! :D Stackars matte får inte följa med - hon jobbar! Jag ska ha lite kul för henne oxå, det lovar jag!

Inga kommentarer: